Revell Star Wars

Figyelem!

A legújabb, 2015. decemberében bemutatásra kerülő mozifilmhez ( Star Wars VII. rész ) kapcsolódó termékek ( 30 féle vadiúj makett ) 2015. szeptemberében érkeznek áruházunkba.

Árakkal, további információkkal, elérhetőségekkel kapcsolatban kollégáink szívesen segítenek Önöknek, forduljanak hozzánk bizalommal.


A Revell makettek egyik aránylag új témaköre egy legendás film, a Csillagok háborúja világába repít minket.
A sorozat valamennyi ismert űrhajót elhozza a lakásunkba, kezdve a már a legelső részből (Csillagok háborúja) ismert X-wingektől az új trilógia középső részében (A klónok támadása) feltűnő Slave-ig.

Tekintsük át, hogy mely legendás hajókat és egyéb szerkezeteket állíthatjuk össze magunknak:

Az erő sötét oldalának képviselői által használt űrhajók közül megtalálhatjuk a Birodalmi Shuttle-t (maga a Császár is ezt a Lambda-osztályú hajót használja), amely egyaránt szolgál csapat- és anyagszállításra; a félelmetes, de méreteivel ugyanakkor impozáns látványt nyújtó AT-AT birodalmi lépegetőt (2007/IV. negyedévtől);  a Coruscant-ért folytatott harcban a szeparatisták által csatasorba állított, droid-számítógép által irányított Droid Tri-Fightert;  és természetesen a saját emberei által is rettegett Darth Vader vadászgépét, a villámgyors TIE Fightert.

A köztársaságiak és szövetségeseik gépei közül kezdjük a sort a legklasszikusabbnak számító vadászgéppel, az X-winggel, mely már a Halálcsillag elleni támadásban is főszerepet kapott (hiszen egy ilyet vezetett Luke Skywalker is). Az Y-wing egy fokkal lomhább X-es társánál, viszont nagyobb tűzerőt is képvisel, egészen annak hadrendbe állításáig a szövetséges flotta első számú vadászgépe és bombázója volt (2007/IV. negyedévtől). A coruscanti csatában Anakint és Obi-want támogató, klón-pilóták által vezetett ARC-170-es vadászgépek is megtalálhatók a választékban, csakúgy, mint a birodalmi lépegetők legnagyobb ellenségei, a hósiklók (2007/IV. negyedévtől), valamint a köztársaságiak felszíni járőrei által használt AT-RT, mellyel például Chewbacca szülőbolygóját, Kashyyykot védték az ellenség földi seregeivel szemben. A főszereplők legendás hajói sem hiányozhatnak: talán mind közül a legnagyobb népszerűségre tett szert Han Solo sok csatát megélt ezeréves sólyma, a Millennium Falcon; de fontos szerep jut az ifjú Anakin és tanítója, Obi-Wan csillagvadászának is, nem beszélve Boba Fett fejvadász hajójáról, a speciálisan az ő „foglalkozására” optimalizált felépítésű és felszerelésű Slave I-ről (2007/IV. negyedévtől).


BemutatkozunkTermékeinkPartnereinkElérhetőségeinkViszonteladóknakWebshopunk
© Copyright 2007. Kék Kobra Kft. Minden jog fenntartva!