Revell Metal

A fémmodellek mindig is nagy népszerűségeknek örvendtek a gyűjtők és a néha-néha vásárlók körében egyaránt. Köszönhető mindez szépségüknek, tökéletességüknek, és talán annak is, hogy nem kell „megszenvedni” velük, azaz kiállításra készen várnak arra, hogy rájuk tegyük kezünket. A Revell széles választékot tud felmutatni a fémmodellek tekintetében is. Egészen exkluzív daraboktól kezdve a mindennapok autóit találjuk meg a szortimentben.

Mielőtt elkezdenénk a termékek áttekintését, említsünk meg néhány közös jellemzőt, ami minden modellre igaz: kiváló minőség, az igazi járművekkel való teljes megegyezés, részletes kidolgozottság.

Nos, vegyük előre a legnépesebb csoportot, az 1:18-as méretarányú kocsikkal, melyek között túlsúlyban vannak a régebbi klasszikus autók (Ford Taunus, Volvo P1800S, Mercedes 230E, Auto Union, VW bogárhátú és társaik), de megtalálhatjuk a közelmúlt sportosabb járgányait (Opel Manta 400, VW Scirocco GTI, VW Corrado VR6), valamint a 2000-es évek csodagépeit is (BMW M6, Wiesmann GT és Roadster, Audi TT Coupe). Majd’ mindegyik modell esetében kétféle szín közül választhatjuk ki a nekünk tetszőt. Az autók első ajtói és motorháztetői nyithatóak, a kerekek nemcsak gurulnak, de még kormányozhatóak is.

Picit kisebb méretarányban (1:22) szerepelnek a választékban a gyorsasági motoros világbajnokság mindenkori királykategóriájának (jelenleg épp Moto GP-nek hívják) leghíresebb versenygépei. A széria 2007-es újdonság, első lépésben 8 különböző motorral nyitott a Revell. Valentino Rossi (korunk legnagyobb motoros sztárjának mindjárt 4 gépe), Colin Edwards, Mick Doohan, Sete Giberneau és Max Biaggi csodái állnak rendelkezésünkre. Gyűjtőknek kifejezetten ajánljuk ezt a sorozatot.

A levegő urai, a szuperszónikus vadászgépek is képviseltetik magukat a fémmodellek családjában, még ha ők jóval kevesebben is vannak, mint földön száguldozó kollégáik. Ugyanakkor az 1:72-es méretarányú repülők – bár számbeli kisebbségben vannak – mégis kiemelkednek szépségükkel a többi modell közül.

Végezetül következzen egy különleges irányvonal, a Model Racing-széria, melynek tagjai 1:32-es méretarányúak. Az exkluzív csomagolású – általában klasszikus - versenyautók (Jaguarok, Porschek, Mustangok, Lotusok, BMW-k, stb.) esetünkben valóban versenyautók, hiszen alsó „áramszedőjük” segítségével bármilyen hagyományos versenyautó-pályára felállíthatjuk őket, és száguldozhatunk velük. A kocsikhoz számos kiegészítő áll rendelkezésünkre, melyekkel maguknak az autóknak a külalakját is megváltoztathatjuk (karosszéria-elemeket, alvázat, kerekeket, szponzori matricákat cserélhetünk kedvünk szerint). Ezek mellett még 4 főből álló sofőr-szett és ugyanilyen létszámú depószemélyzet is kapható a járgányokhoz.

BemutatkozunkTermékeinkPartnereinkElérhetőségeinkViszonteladóknakWebshopunk
© Copyright 2007. Kék Kobra Kft. Minden jog fenntartva!