Revell Easykit

A Revell makettek széles választékában külön családot alkotnak az Easykit-készletek, melyek amolyan átmenetet képeznek a hagyományos makettek és a már kész modellek között. Az irányvonal 2007-ben kiemelt helyet kap a cég programjában, amit az is alátámaszt, hogy megújult külsővel, vadonatúj logóval is erősítik a lendületét a közelmúlt mostohább időszakának végeztével.

Valamennyi Easykit termék könnyen összerakható, ezáltal ideálisak azok számára, akik még csak ismerkedni szeretnének ezzel a világgal; de tudjuk ajánlani a fiatalabb korosztálynak is, akiknek pillanatok alatt hobbijukká válhat a makettezés; és végül, de nem utolsósorban a gyűjtőknek, akik nem kívánnak sok időt eltölteni az építéssel. Az Easykit szettek a többi makettel szemben nem igényelnek sem ragasztást (az egyes elemeket pattintással illeszthetjük össze), sem festést (valamennyi elem előrefestett), így pillanatok alatt elkészül a végtermék.

Az Easykit termékek témájukat tekintve az alábbiak szerint csoportosíthatók:

Mindenképpen a legnagyobb kedvencnek számítanak a Star Wars-makettek, melyek majd’ mindegyike Easykit (egy kivételével). Megtalálhatjuk a filmből jól ismert űrhajókat és felszíni járműveket, hogy mást ne mondjunk, például a félelmetes birodalmi lépegetőt. A Star Wars- makettekkel külön foglalkozunk a Termékeink/Revell – Star Wars menüpont alatt.

Másodikként említsük meg a helikoptereket, repülőgépeket, melyek 1:100-as méretarányban (sz)állnak rendelkezésünkre. Előbbiek tekintetében kicsit kisebb a választék, a 2007-es katalógusban 3 félét találhatunk: egy orvosi Eurocoptert, egy AH-64 Apache-t és egy Kamov Hokum-ot. Repülők terén már sokkal jobb a helyzet. Szélsebes vadászgépeket és/vagy robosztusabb bombázókat állíthatunk hadrendbe, igényeinknek és ízlésünknek megfelelően.  2007. harmadik negyedévében 4 új repülővel bővül a kínálat (Eurofighter, Tornado, F-14 Tomcat, F-18 Hornet). A 4 szett közös vonása, hogy mindegyikben találhatunk egy vagy két élethűen festett pilótafigurát.

Akik a földön maradva szeretnének száguldozni, azoknak javasoljuk Európa legnagyobb túraautó-bajnokságának, a német „Tourenwagen-Masters”-nek (DTM) a kocsijait (Mattias Ekström 2002-es Abt-Audi TT-R-je, Manuel Reuter Opel Astra V8 Coupé-ja és Jean Alesi szintét 2002-es Mercedes-Benz CLK-DTM-je közül választhatunk); illetve a rallye-versenyek legendás autói közül is rendelkezésünkre áll néhány (Marcus Grönholm és Timo Rautiainen Peugeot 307 WRC 2004-es modellje, Petter Sollberg és Phil Mills szintén 2004-es – és világbajnok – Subaru Impreza WRC-je, valamint Sebastien Loeb és Daniel Elena Citroën Xsara WRC-je); de a Dakar-rallye versenyautói közül is összerakhatunk négyet (Jutta Kelinschmidt VW Race Touareg-jét, Stephane Peterhansel Mitsubishi Pajero Evolution-jét, Luc Alphand X-raid BMW X5-ösét és Colin McRae Nissan Pick-up-ját); végül pedig a dzsentlemen-sofőrök bajnokságából, a Ferrari 360 Challenge-ből is szerepel 4 autó a kínálatban (Norbert Graf, Markus Lehner, Ange Barde és Norbert Walchhofer Ferrarija). Valamennyi versenygépet 1:32-es méretarányban rakhatjuk össze.

Azok számára is tudunk ajánlani Easykit makettet, akik a lassabb, de irtózatos erejű járműveket szeretnék otthonukba varázsolni. Nekik való a Liebherr munkagépekből álló triumvirátus, melynek tagjai mozgatható részekből tevődnek össze.  Kettejük kerekeken halad, de akad egy lánctalpas testvérük is.
BemutatkozunkTermékeinkPartnereinkElérhetőségeinkViszonteladóknakWebshopunk
© Copyright 2007. Kék Kobra Kft. Minden jog fenntartva!