Reeves

E kiváló minőségű, kreatív, foglalkoztató termékcsalád első tagjai 1766-ban, Angliából indultak világhódító útjukra. A termékek évszázadok óta töretlen népszerűsége a több mint 200 éves hagyományra épülő technológia és a folyamatos fejlesztések hatékony ötvözésének köszönhető. Sokszínű, széles termékpalettájával; könnyedén elkészíthető, álomszép képeivel a képzőművészet megkedveltetését tűzte ki célul a cég. Az összes szükséges tartozékot, kelléket magukban foglaló készletek kellemes kikapcsolódást nyújtanak kezdő művészpalántáknak és haladóknak egyaránt.

Tekintsük át, hogy milyen sorozatok szerepelnek a választékban:

Festés számok után

Az alaplapon látható festmény elkészítéséhez csak követnünk kell a számokat (színkódokat), melyek a kép befejezéséig segítségünkre lesznek a megfelelő színek kiválasztásához. Minden szett tartozéka egy vékony ecset és az adott képhez szükséges (vízbázisú) festékek. A szérián belül a kezdőknek ajánljuk az „Első festményem” elnevezésű kategória tagjait, melyek egyszerűbb képek kifestését igénylik tőlünk. A gyakorlottabbak számára ideális a Junior-sorozat, amely leginkább kedves kutyusokkal és cicusokkal, valamint más közkedvelt állattal jelentkezik a kínálatban, de találhatunk életképeket vagy akár a fantázia világából merített ábrákat is a választékban. Az igazán profik a Senior-széria termékei közül választhatják ki a nekik megfelelőt. Itt előtérbe kerülnek a tájképek, ugyanakkor természetesen nem feledkeztek el kedvenc háziállatainkról és vadon élő társaikról sem.

Képkarcolók ezüst és réz színben

A halvány körvonalakkal előrajzolt képet a készletekben található eszköz segítségével tehetjük teljessé. A képkarcolás technikája könnyen elsajátítható, hiszen minden szettben találhatunk egy próbalapot, amely segítségével kedvünkre gyakorolhatunk. Alapvetően három kategóriára oszthatjuk a képkarcolókat: ezüst-, réz- és színes képeket alkothatunk, igaz, utóbbiakat a karcolás után kell kifesteni, de ehhez is minden szükséges kellék megtalálható az adott készletekben. A szetteket a képek nagysága, alakja szerint is lehet csoportosítani: a legkisebbek a mini-sorozat tagjai; aztán jönnek a keretes képkarcolók; a hosszúkás, karcsú alakkal megáldott alkotások; a hagyományos darabok; végül pedig a mesterkategória nagyméretű készletei, melyek híres épületeket ábrázolnak. A többi készlet jellemző témavilága – a kifestőkhöz hasonlóan – az állatvilág, de itt is előfordulnak fantáziaképek, tájképek.

Egyéb kategóriák

Fenti két főkategórián kívül számos egyéb termékcsalád is szerepel a gyártó palettáján. Találkozhatunk intarziakészítőkkel; a Festés számok után-sorozat elvén működő Varrás számok után-szériával; különböző kreatív szettekkel, melyekkel álarcokat, díszeket, hűtőmágneseket, ékszereket, egyebeket készíthetünk magunknak; valamint színező készletekkel is.

Snazaroo arcfestő-termékcsalád

A cég legújabb szerzeménye a világ legnépszerűbb arcfestő márkája, a Snazaroo. Legyen szó gyerekzsúrról, karneválról, jelmezbálról, sporteseményről, vagy bármi egyéb alkalomról, bizton állíthatjuk, hogy találunk a választékban olyan készletet, amely segítségével az alkalomhoz illően díszíthetjük fel magunkat. A legkiválóbb, kozmetikailag bevizsgált, non-toxikus alapanyagokból kézzel gyártott festékek élénk színeket biztosítanak, és a legkülönfélébben variálhatók. A vízbázisú termékek könnyen felvihetők és lemoshatók, utóbbihoz nem szükséges semmilyen speciális eszköz, csupán víz és szappan. Felvitelkor elegendő egy réteg, nem szükséges többszöri átkenés, az így megmaradó alapanyag pedig később is felhasználható, minőségromlás nélkül.BemutatkozunkTermékeinkPartnereinkElérhetőségeinkViszonteladóknakWebshopunk
© Copyright 2007. Kék Kobra Kft. Minden jog fenntartva!