Egyéb termékek

A korábban bemutatott cikkeken, márkákon kívül még rengeteg egyéb játék is megtalálható üzletünkben. Ezek közül szeretnénk néhányat alább megemlíteni, a teljes választékunkat azonban lehetetlen bemutatni, hiszen az többezer termékből tevődik össze.

Elsőként nézzük a Sudokukat. Remek logikai játék, melynek célja egy 9x9-es mező kitöltése 1-9-ig számjegyekkel bizonyos szabályok betartása mellett. Valamennyi típus 3 nehézségi fokkal bír, képes a legjobb idők tárolására, és többszázezer variációt ismer. Különbséget kialakításuk és egy-egy jellegzetességük alapján tehetünk a készülékek között.

Másodikként itt vannak az MXD-diszkoszvető készletek. A világhírű Marvel-képregények (Pókember, Hulk, X-Men) szolgálnak alapjául a játéknak, mellyel nemcsak játszani lehet, de az egyes korongokat gyűjtve barátságokat is szőhetnek a gyerekek. A választékban szerepel a szimpla és a dupla korongkilövő szett (hiszen mégiscsak egymás ellen igazi a játék), és a külön is kapható korongszettek, melyekben 10-10 korongot találunk.

Nem hiányoznak polcainkról a távirányítós autók sem. „Egyszerű”, 1:24 méretarányú utcai sportkocsik mellett találhatnak terepjárókat (akár 1:12-es méretarányban), Formula-1-es versenyautókat. Az RC autók nagy része tölthető akkumulátorral van felszerelve.

Említést érdemel új makett-festékszóró és segédeszköz termékcsoportunk, a fogyasztóbarát árkategóriájú Chromax-család is. Megannyi festékszóró pisztoly mellett még több kiegészítőt (festéktartályokat, szórópisztoly-alkatrészeket, tisztítóeszközöket, kompresszorokat, állványokat) találunk a szortimentben. Bővebb információt a www.chromax.hu oldalon láthatunk a termékekről.

Fenti import cikkek forgalmazásán kívül igyekszünk a lehető legtöbb hazai gyártóval is kapcsolatban lenni. Így számos Magyarországon gyártott társasjáték (köztük a már legendásnak számító darabok, mint például a Gazdálkodj okosan! vagy a Police107; illetve a 2006-os újdonság, a Kell a gól! c. – a foci szerelmeseinek ajánlott – társas) szerepel választékunkban. Mellettük a gyerekkártyáktól kezdve a pókerkészletekig bezárólag minden fajtájú és célú kártyát is kínálunk, csakúgy, mint kisebbeknek szánt készségfejlesztő termékeket (mesekockák, diafilmek, kreatív és ismeretterjesztő játékok, szerepjátékok). Plüssfiguráink közül külön megemlítjük a ma már klasszikusnak mondható magyar mesesorozatok (Vízipók, Kockásfülű nyúl, Süsü) főhőseit ábrázoló vonulatot.

Nem szeretnénk jelen tájékoztatót túl hosszúra nyújtani (pedig szintén import lufijainkról, játék-konyhagépeinkről még nem is említettünk egy árva szót sem), így már csak azt jegyezzük meg, hogy a hagyományos játékokon kívül a szabadidő sportos eltöltéséhez szükséges kellékeket illetően is tudunk segítséget nyújtani, akár labdák, akár mindenféle ütők, egyéb segédeszközök tekintetében.

BemutatkozunkTermékeinkPartnereinkElérhetőségeinkViszonteladóknakWebshopunk
© Copyright 2007. Kék Kobra Kft. Minden jog fenntartva!