Bruder műanyag járművek

„Épp, mint az igazi!” - így fordíthatjuk le a német Bruder cég jelmondatát, amely tömören összefoglalja ezen műanyag járművek lényegét, melyek között találhatunk dzsipeket, kamionokat, mezőgazdasági munkagépeket, tűzoltóautókat, kukásautókat, sószórókat, és még sok minden mást, megannyi kiegészítővel (utánfutók, szirénák, alkatrészek, stb.) együtt.

Ezek a járgányok nemcsak hogy épp úgy néznek ki, mint az igaziak, de még a funkcióikat is betöltik! A kukásautóba szemetet lehet gyűjteni, a sószóró sót szór (mily meglepő!), a tűzoltóautó pedig vizet pumpál és locsol. Ízelítőként álljon itt néhány márka, mely megtalálható a választékban: MACK, Mercedes Benz, Renault, Fendt, Claas, Caterpillar, John Deere, MAN
 
Lássuk a teherautókat: Az egyszerű kamiontól kezdve akad fa-, konténer-, siló- vagy állatszállító, utánfutós, billencses, ponyvás vagy betonkeverős is, találunk daruskocsit, illetve autómentőt. Mindegyik járműhöz kapható többféle kiegészítő is, például pótkocsik, konténerek, munkagépek, állatok.

A közcélú járművek között leginkább tűzoltóautókat vagy szemétszállítókat találhatunk, de ide sorolandó a forgalomterelő autó és a hókotró is. A tűzoltóautók némelyike létrás, másikuk tud vizet locsolni avagy szirénázni, de van olyan is, amelyik daruval van felszerelve. A kukásautók között van zöld és narancssárga színű, hátul- vagy oldaltöltős, szeméttömörítős változat is. A kiegészítők sora itt is hosszas: kukák, útjelző táblák, elemes sziréna és forgalomterelő nyíl, útépítő készlet, stb.

A munkagépek választéka is igen széles: földgépek, villástargoncák, úthengerek, rakodógépek, daruk, markolók állnak rendelkezésünkre. Természetesen mindannyian a megfelelő felszereléssel együtt: raklapokkal, szállító dobozokkal, tolólappal, vonóhoroggal, markolóval, árokásóval.

Átevezve a mezőgazdaság témakörére, itt sem kell kétségbe esnünk, ha megfelelő járművet keresünk. A traktorok sora végeláthatatlan: duplakerekű traktor, utánfutós traktor, takarmányszállítós traktor, markológépes traktor, emelővillás traktor, bálázógépes traktor, ekével felszerelt traktor – mindez a teljesség igénye nélkül. Egyéb rendelkezésünkre álló mezőgazdasági munkagépek: kombájnok, termés-szállítók és szortírozók, bálázógépek, öntözőgépek. A kiegészítőkkel kapcsolatban csak annyit jegyeznénk meg, hogy a legtöbb kiegészítő a traktorokhoz kapható…

A Bruder cég termékeit 4 kategóriába sorolja: a legkisebbeknek készülnek a Roadmax-sorozat járművei, melyek bájos formáikkal ugyan nem kifejezetten élethűek, de annál vidámabbak. A nagyobbaknak valók a Standard-sorozat termékei, melyek már valódi társaikra hasonlítanak, de azért még az egyszerűbb gépek közé tartoznak. A „legidősebb” gyermekek számára a Pro-sorozatot ajánljuk, melynek tagjai egy az egyben az igazi járművek részletesen kidolgozott másai, velük megegyező funkciókkal. Természetesen a Pro-sorozat büszkélkedhet a legnépesebb famíliával. A legújabb a Mini-sorozat, melybe egészen pici (1:128 méretarányú) járművek és kiegészítők kerültek, melyek akár kulcstartóként is funkcionálhatnak.

A nagyjából 140-150 különböző járműnek van azonban egy lényeges közös tulajdonsága. Ez pedig a kiváló minőség, a hosszú élettartam. Persze tekinthetjük úgy is, hogy ebben a tekintetben is hasonlítanak az igazi gépekhez, mert éveken keresztül lehet őket nyúzni, de a szőnyeg előbb látja majd kárát a sok-sok játéknak, semmint a vízpumpás tűzoltóautó, vagy a sószóró…

A Bruder termékeket érintő legfrissebb hírekről, újdonságok megjelenéséről a www.bruder.hu oldalon olvashatnak.


Bruder termékek képgaléria:BemutatkozunkTermékeinkPartnereinkElérhetőségeinkViszonteladóknakWebshopunk
© Copyright 2007. Kék Kobra Kft. Minden jog fenntartva!