Bemutatkozunk

 

Önéletrajz

Alapadataim

Teljes nevem: KéK Kobra játék-nagykereskedelmi Kft. (megjegyzés: azt szeretem, ha csak Kobrá-nak, vagy KéK Kobrá-nak hívnak)
Születési évem: 1991
Családi állapotom: Korlátolt Felelősségű Társaság
Lakhelyem: 1097 Budapest, Gyáli út 31/b.
Személyi számom: 10610600-2-43 (ezt szokták adószámnak is hívni)

Pályafutásomról röviden

1991-ben születtem, ma már némileg a feledés homályába vésznek létrejöttem körülményei az azért biztosnak látszik, hogy egy régóta tartó barátság gyümölcseként jöttem világra. Mindkét barát vezetékneve K betűvel kezdődik, ezért K és K, de hogy miért pont Kobra lettem, azt már senki sem tudja.
Eleinte még egyetlen teherautóval, kezdetleges logisztikával, kis szortimenttel álltam a Vevők rendelkezésére, az évek folyamán azonban folyamatosan bővült a kínálat, az áruház és a raktár mérete napjainkra 1000 négyzetméterre nőtt.
Korom előrehaladtával egyre több külföldi (főleg németországi) társam, partnerem akadt, akiknek játékait én szállíthatom Magyarországra.
Tevékenységem piacán pillanatnyilag az élmezőnyhöz tartozom, szinte mindegyik magyarországi játékkereskedésben megtalálhatóak termékeim.
Legfőbb célom, hogy megbízható minőségű, hasznosabb játékokkal lássam el Vásárlóimat hosszú távon.
A forgalmazott termékeimről bővebb összefoglaló található a "termékeink" menüpont alatt, amelyek egytől-egyig kiváló minőségűek, nagyszerű kikapcsolódást biztosítanak minden korosztály részére.

Utóirat: Motivációs levelet külön nem írok, mivel a leglényegesebb dolgokat fentebb papírra vetettem, a részletkérdéseket pedig szeretem személyes találkozók alkalmával egyeztetni.

További információkért forduljon bizalommal kollégáimhoz az alábbi elérhetőségeken:

Beh Alexandra
kereskedelmi vezető
Tel: 06/20-379-9787
Email: beh.alexandra@kekkobra.hu

Kovács Zoltán
területi vezető
Tel: 06/20-999-8641
E-mail: zkovacs@kekkobra.hu

BemutatkozunkTermékeinkPartnereinkElérhetőségeinkViszonteladóknakWebshopunk
© Copyright 2007. Kék Kobra Kft. Minden jog fenntartva!